Historien

Välkommen till G & J Design

Welcome to G & J Design

Ställde ut på Formexmässan i Älvsjö 14-17 januari.

Se under AKTUELLT

Tillbyggnationen ledde till ett hyllkoncept!

 

Under flera år har Gunilla och jag ägnat oss åt att designa (interört) och inreda en omfattande tillbyggnation av vårt hus i Saltsjö-Boo, Stockholm.

Vi letade efter det perfekta sängbordet, utan att lyckas, men eftersom vi hade en del material i björk (från tillverkningen av fönsterbänkarna) gjorde vi en prototyp som sen en snickare, se nedan, fick förfina.

Resultatet överträffade våra förväntningar och efter att själva ha utvärderat under några år, samt vänner och bekantas uppskattande kommentarer, har vi nu bestämt oss för att testa marknaden.

Sängbordet är den första produkten i en serie med tillnamnet "På G" som har blivit ett "hyllkoncept".

Och på den vägen är det, i dag i slutet av maj 2015 har vi prototypen klar av "Mini hyllan", se separat flik, och det är

inte omöjligt att det blir fler varianter/typer ........

 

Bakgrund

 

 

 

Utan att egentligen i yngre år reflekterat över det har jag alltid haft en känsla för färg och form vilket i egentligen först kom till uttryck på 80-talet då jag designade och lät tillverka inredningen till en butikskedja i Stockholm som jag var med och startade.

 

 

 

De senaste åren, 2008-2013, har jag och Gunilla ägnat oss åt att designa (interiört) och inreda en omfattande tillbyggnation av vårt hus i Saltsjö-Boo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bilder längst ned på sidan

Samarbetspartner under utvecklingsarbetet har varit Martin Snickare AB

 

Vars företag var med och tog fram de första prototyperna av nattduksbordet och senare även vår hatthylla som nu har använts i något år.

 

Martin fick sitt gesällbrev 2012 och har sen dess haft en del prestigeuppdrag, bl.a. på Swedish Music Hall of Fame / ABBA-muséet.

Martin var också ansvarig för vår omfattande köks-ombyggnation våren 2012.

 

www.martinsnickare.se

Kontakt

 

Lite bilder från vår till- och ombyggnation

Kontakt och försäljning

 

 

Copyright © All Rights Reserved